Страшен скандал избухна в мрежата след като изтекоха шокиращи снимки на Жени Джаферович. Съпругата на Ваня Джаферович, която отдавна е родител на две деца и се води порядъчна дама, лъсна в нета така, както е родена - без конец по себе си.

Взрив: Чисто г@ли снимки на Жени Джаферович изтекоха в мрежата! (виж още + СКАНДАЛНИ КАДРИ)

Снимките обиколиха мрежите с бясна скорост, но лошото е, че лесно могат да бъдат видени и от отрочетата й. Евгения Джаферович, която в момента се състезава за "Игри на волята", показва доста чепат характер и определено не е сред любимките на публиката. А вулгарните фотоси напълно затвърдиха мнението на някои потребители, че Жени далеч не е такава "светица", на каквато се прави.

Взрив: Чисто г@ли снимки на Жени Джаферович изтекоха в мрежата! (виж още + СКАНДАЛНИ КАДРИ) - Снимка 2

Знаем впрочем, че госпожа Джаферович в миналото си е имала масово подобни изпълнения, каквито виждаме на кадрите. Тя се е снимала за мъжки списания, за розови фотосесии и какво ли не - показвала е всичко от себе си, само и само да си спечели грам внимание, популярност и път към върха (както и да го разбира това).

Друго също прави впечатление и това е драстичната промяна във физиономията на Евгения, която няма нищо общо с естественото си Аз. Явно половинката на Ваня Джаферович е минала през доста процедури за разхубавяване, "дялкане" и "пилене" на фейса, за да се докара до днешния си изглед.