Никой не очакваше такъв шок от Анелия. Певицата, която след Коко Динев не е показвала нито един мъж до себе си и винаги е доказвала, че може и се справя отлично и сама, без мъжка опека, сега се изложи като кифладжийка. Анелия не само прости за рогата, с които я накичи бизнесменът Любомир Захаринов, но и първа му се обясни в любов и то публично.

Взрив: Анелия не само прости на кръшкача Захаринов, а и му се обясни публично! (ВИЖ КАК ГО НАТИСКА - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Преди часове певицата качи първата им обща снимка заедно, на която се е натиснала яко в него, сякаш заявявайки - той е само мой! Обяснимо, предвид факта, че Захаринов наскоро й кръшна не с друга, а с шавливата Алекс Богданска.

Последвалият скандал между двете явно не е променил отношението и чувствата на Анелия към Любомир и тя си го прикотка обратно, без да й дреме дали се унижава. Нещо повече - доскоро Захаринов дори не беше разведен официално със своята съпруга.

Последователи на Анелия са в потрес от видяното и дори се чудят какво толкова е намерила в него. "Тоя поне на мъж да мязаше, да беше красив, ами то... Изглежда като някой смешник и лузър. Но явно пара има, а тя винаги е афродизиак", коментират в нета.