Цифрите в ЕГН-то могат да предизвикат ужас у не малко хора. Те ни напомнят за бързото преминаването на годините, докато свещите на тортата неумолимо се увеличават.

Всеки, роден преди 1970 година, трябва да прочете тази новина

Всички искаме да запазим младостта си и да се чувстваме здрави като на 20 години, но животът тече в една посока и не можем да го спрем.

Именно поради тази причина д-р Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 година, и им даде жизненоважен съвет.

Всеки, роден преди 1970 година, трябва да прочете тази новина - Снимка 2

"Слушайте и запомнете това, което ще ви кажа. Ако го спазвате, животът ви ще се промени", каза категорично специалистът.

"Не се оставяйте на меланхолия и униние. Да, вече сте на сериозна възраст, но все още сте живи, нали? Живейте всеки миг така, сякаш е последният ви на белия свят...

Дори ако имате здравословни проблеми и болести, не се предавайте на тях", настоява докторът.

Според него, изведнъж му хрумна, че хората, родени преди 1970 година, нямат какво много да направят, за да удължат допълнително живота си.

"Генетиката - няма какво да се промени! Всеки живее живота си по свой начин, който смята за най-добър за него.

Някои са прекалили с храната, алкохола, забавленията, пушенето и пороците, докато други са водили по-умерен начин на живот. Ако сте родени преди 1970 година, това, което сте направили, вече е направено!"

Все пак, никой не знае колко му е отредено и трябва да живее пълноценно оставащите си дни, това е единственото според лекаря, което трябва да се има предвид.

Източник: blitz.bg