Десислава Атанасова, шефката на парламентарната група на ГЕРБ, се придвижва до Народното събрание с лъскаво джипче от марката "Хонда", за което са разходени над 70 хиляди лева.

Атанасова не ползва услугите на личен шофьор и предпочита сама да управлява мощния джип. Той е с нестандартен кафяв цвят и разполага с множество екстри. Закупила го е съвсем нов през 2020-та година, платила е цялата сума от 72 хиляди лева в брой, без да използва лизинг, както показва декларацията й пред КПКОНПИ.

Вижте какъв тузарски джип яхна Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Депутатката изглежда изключително уверена зад волана на големия си автомобил и стриктно спазва правилата за движение. Пред Народното събрание бе забелязана в компанията на непознат господин, който я съпровождаше до колата, като изглеждаха в приятелски отношения.

Вижте какъв тузарски джип яхна Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Вижте какъв тузарски джип яхна Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 3

Обута с високи обувки и пъстро лятно облекло, юристката разходи ефирната си рокля със свежи флорални мотиви и розово сако. За аксесоар тя избра луксозна кожена чанта от любимата ѝ марка за дамски аксесоари "Фурла". Дългогодишен клиент на бутика на италианския бранд в София, Десислава е върли почитателка на "Фурла" и притежава няколко шедьовъра в различни цветове, които съчетава с разнообразието си от тоалети. Този конкретен модел е от стара колекция, но въпреки това цената му е около 1000 лева.

Вижте какъв тузарски джип яхна Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 4

Вижте какъв тузарски джип яхна Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 5

Така, шефката на ГЕРБ се показва като любител на елегантни и модерни дамски аксесоари.

Източник: pik.bg