Илиана Беновска захвърли дрехите и задръжките на плажа и сюрпризира фейсбук аудиторията си с пикантна снимка по бански. 65-годишната журналистка публикува кадър от лятната си ваканция край морето в края на август, като уточни, че фотосът нямал фотошоп, а фигурата си тя дължала единствено на редовния спорт.

Вижте Беновска по бански на 65 (Снимка)

За отрицателно време под снимката заваляха десетки коментари с комплименти към устатата журналистка, като болшинството от тях бяха отправени от представители на силния бол. Според запознати тя дължала до голяма степен блестящата си форма на диета с любимия ѝ плод. Беновска много обичала ябълките и те присъствали в ежедневното ѝ меню. Всеизвестен факт е, че водещата полага много грижи за външния си вид и прави всичко възможно да изглежда перфектно. Когато можела, карала ролери из кварталните улици на София, всяка неделя изкачвала Витоша, редовно ходела и да плува. Падала си и по екстремните изживявания и може да управлява почти всичко – от малък самолет, през мотор, до мощна кола.

Вижте Беновска по бански на 65 (Снимка) - Снимка 2

Освен с облеклото си скандалната журналистка обича да експериментира и с прическите. Напоследък обаче се носи с дълга грива в актуалните в цял свят медени нюанси. За стайлинга си тя признава, че се влияела най-много от децата си, а понякога дори си разменяли дрехи с щерките, защото били един и същ размер. Беновска е майка на три дъщери, но не обича да говори нито за тях, нито за съпруга си Петър.

Източник: retro.bg