Една от култовите водещи на новинарските емисии Виктория Петрова, която много фенове наричат Хубавата Вики, е отслабнала драстично и е влязла в перфектната си форма. Истината е, че в последните 5-6 години новинарката беше по-небрежна към теглото си и така постепенно качи около 10-ина кг. Сега обаче красавицата се е взела в ръце и с помощта на диета е отхвърлила излишните килца.

Хранителният си режим журналистката започнала в началото на лятото и резултатът не закъснял. Сега Хубавата Вики оправдава прякора си и отново се движи из коридорите на медията със завидното си самочувствие. И има защо –мерките на новинарката отново са манекенски, което още веднъж подчертава стройния й ръст.

Няма спор, че Хубавата Вики има най-силната мотивация да изглежда добре. От около 7 години тя хвърчи на крилете на най-вълнуващото и красиво чувство и това няма как да не се отразява на външния й вид. Новинарката живее с любимия си – Красен Кралев, бивш министър на спорта. Жълтите сайтове неведнъж са писали са евентуална тяхна раздяла, но истината е, че към днешния ден двойката се радва на щастието си, макар и без сключен официален брак.

Често се пише, че Виктория Петрова е бременна, но засега това не се е оказвало истина…
Източник „Уикенд“
 

Виктория Петрова свали цели 10 килограма