Несъмнено Виктория Капитонова, която придоби известност покрай участието й в първия сезон на „Ергенът“ е със завидни умения по отношение на фелациото, предвид, че е посетила специален курс за целта. Със сигурност с уменията си би привлякла даже и Наталия Кобилкина.

 

Полезните уроци и практически занятия младата рускиня получила в Москва, където посещавала курс по фелацио.

Тези разкрития бяха направени лично от нея в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където гостува, заедно с Дениз Хайрула.

 

Двете трябваше да задават пикантни въпроси, които прозвучаха още в самото начало. Дениз например се възползва от възможността да попита дружката си дали наистина е посещавала специални курсове, на които да се научи как се прави перфектно фелацио. На свой ред Виктория отбеляза, че е посещавала секс училище, докато живеела в родината си. Тя била заведена там от нейна приятелка, която й гостувала в  Москва.

 

За разлика от Виктория дружката й посетила над 20 курса. Виктория твърди, че е било забавно – на входа ги посрещали с шампанско. „Влизаш, а пред теб 15 наредени – това нещо. Сядаш и пред теб лубриканти и презервативи…“.

Разбира се имали на разположение инструктор, който ги съветвал първо да пият.

 

От наученото Виктория разкрива, че най-важното е да не стискаш устните и зъбите и допълни, че имало специални капки масло, които отварят гърлото.

Източник: Уикенд

Виктория Капитонова след курса по фелацио: Много е важно да…