Звездата в баскетбола Александър Везенков остави тук гаджето си и замина за САЩ като ерген. В предстоящите дни най-добрият баскетболист не само в България, но и в Европа ще стартира подготовка за новия сезон в НБА. Той ще играе в Сакраменто Кингс.

На летището той бе изпратен от баща си Александър Везенков – старши, но любопитното е, че любимата му Никол Елефтериаду я нямаше там. Гъркинята е състезателка по водна топка и изглежда, че няма да се мести в Калифорния при родния баскетболист. Тя ще продължи успешната си кариера в Олимпиакос. Именно там и започна любовната връзка между двамата – в Атина, а за връзката им се разбра едва в началото на 2023-та г.

Везенков тръгна за НБА без гаджето

 

Няма и година от връзката им, изглежда, че пътищата на 2-мата се разделят заради спорта, но въпреки това остават заедно. Едва допреди няколко дни двамата се наслаждаваха на лятната си почивка на гръцкия остров Закинтос. Малко преди това Никол дойде в България за 28-мия рожден ден на Везенков, а тогава се запозна и с родата му.

Техни близки се чудят докога ще продължи любовта им от разстояние.

Везенков няма да има време да се прибере тук, след като започне сезона в НБА, дори и покрай новогодишните празници. Разстоянието е около 11 хиляди километра, а часовата разлика – 10 часа, което ще затрудни дори поддържане на видео връзка помежду им.

Източник: Уикенд