Веселин Маринов е от изпълнителите, когото знаят и млади, и стари.

 

Участието му като жури в „Като две капки вода“ е ново начинание за него и споделя, че трябва да се отпусне, за да успее да влезе в ритъма на формата, в който има много майтап.

 

Напук на твърденията, Маринов е категоричен, че няма конфликт между него и Димитър Рачков. Приел предложението да е част от формата на мига, тъй като бил наясно колко много екипът иска това. Освен това да е жури не изисква предварителна подготовка или репетиции.

 

Веселин Маринов: Кучетата ми предсказаха голямото земетресение

Маги Халваджиян му предлагал да е участник във всеки един от 10-те сезона на Капките, но Веселин Маринов отказвал, тъй като програмата му била изключително натоварена. Смята, че не би могъл да имитира добре негови колеги и това също е една от причините да отхвърля поканите. Предвид, че е доста консервативен, дори не може да си представи да имитира жена на сцената.

 

Не пропуска да отбележи, че без великите Тончо Русев и Евтим Евтимов, той нямаше да е това, което е днес.

Ежедневно изпраща по 3-4 sms-а за пострадалите в Турция след опостушителното земетресение.

 

Той самият е от поколението, усетило 4-5 силни земни труса. Първото било Врачанското през 1977 г. заради което в Свищов се срина цял блок и загинаха 120 души. Отначало дори не се изплашил, тъй като бил дете и не осъзнавал последиците.

 

Няма да забрави и следващото силно земетресение през 1990 г. – двете им кученца йоркширски териер започнали да лаят 5 минути, преди земята да се разтресе. Било 4 ч. сутринта и ги събудили, показвайки, че нещо ще се случи.

Усетил и земетресението, което през 2012 г. разлюля Перник. Живеел на 6-я етаж и имал панически страх и тревожни усещания месеци наред.

 

Спортът е нещото, превърнало се в неделима част от живота му.

Отбелязва, че жената до него Веселина всеки момент ще отвори сладкарницата си. Надява се това да се случи за 8-ми март.

 

Предвид наближаващия празник, Веселин Маринов отбелязва, че изненадва ежедневно половинката си и в този ред на мисли не се подчинява на определени дати. Категоричен е, че любовта към даден човек се доказва ежедневно, но няма нужда от сваляне на звезди. Подчертава, че винаги е мразил показността в чувствата и допълва, че любовта е в малките неща.

Източник: Уикенд