Венелин Петков е решил да измоли прошка от Николета Маданска, но за негово огромно съжаление, е ударил на камък.

 

Той осъзнал какво е изгубил, след като изкарал отминалите празници сам като куче и затова поискал още един шанс от спортната журналистка, но бил категорично отрязан. Чаровната блондинка си е дала ясна сметка, че бащата на синовете й няма да се промени, тъй като това не е първият път, в който връзката им е поставена пред изпитание. Досега търпяла заради децата, но този път нямало връщане назад.

 

Венелин Петков моли Маданска за прошка, тя не го иска  

Нещо повече – от известно време насам Николета изобщо не искала да чува за Венелин Петков и да си спомня за сприхавия му характер. Макар да им се налага да поддържат контакт заради децата, тя се опитва да сведе нейните контакти с него до минимум. Напоследък, откакто заживя при родителите си в Лозен се чувства много по-спокойна и уверена.

 

В същото време Петков освен с лични проблеми се бори и с професионални такива. След като бе изритан от bTV, той започна работа като даскал в частно училище, но макар работата му да била приятна, заплатата не стигала за покриване на разходите. Това породило допълнителни конфликти с Николета.

 

На този етап спортната журналистка все още не е решила дали да се върне на работа в телевизията след края на майчинството. Тя мечтае да отвори собствена сладкарница, където да предлага домашни торти. След раздялата си с Петков тя набляга на готвенето, за да разпуска напрежението и така усъвършенства още повече кулинарните си умения.

Източник: Уикенд