Бояна, вдовицата на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, вече е дипломирана психолог. Преди броени дни красивата блондинка се похвали с поредното си завършено висше образование.

 

Тя показа студентската си книжка, която е пълна с отлични оценки, а и при защитата на дипломната си работа се е представила отлично. Така Бояна се вече е дипломиран психолог.

 

Вдовицата на Шарлопов вече е психолог

Записа второто си висше образование преди четири години и успя да завърши в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Преди това, милионерката имаше тапия в сферата на микробиологията и генетиката от същия университет. След 20 години, Бояна се регистрира като студентка и успя да завърши обучението си в рамките на няколко години.

 

Записала се е да учи за собствено удоволствие и не крие, че се гордее с тапията си по психология. Красавицата започна да учи година след смъртта на съпруга си Стефан Шарлопов, който почина неочаквано на 5 февруари 2018 година. Любовта им продължи цели 17 години. Те се запознаха, когато Бояна беше на 23 години, току-що завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет и работеше по специалността си в една от фабриките му, където се залюбили.

 

Бояна му роди 4 деца, а Стефан има и дъщеря Ева от първия си брак. Двете дами не са в добри отношения, макар да се опитват да го прикрият от медиите. Преди година и половина Ева и Бояна разделиха бизнеса на Шарлопов. Вдовицата призна за раздялата, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.

„При мен останаха всички хотели, Ева взе складовете, които имаме в София и реши да става рентиер. Има и други приоритети в момента – 2 малки деца, които имат нужда от нея. щастлива е и се радва на семейния си живот. А това е най-важното – да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. Решението беше нейно. Ева имаше 16% от бизнеса, другите проценти са на семейството ми“, заяви фамозната милионерка, която обича да е под светлините на прожекторите и да дава интервюта. 

 

Доведената й дъщеря Ева Шарлопова е точно обратното на суетната Бояна. Усмихнатата наследница на Стефан си гледа семейството, децата, бизнеса, домашните любимци и не иска да се въвлича в клюки и интриги.

 

"Благодаря на всички жълти медии, които толкова живо се вълнуват от живота и отношенията ми с определени хора. Оставам вярна на себе си и отказвам да давам интервюта по тази толкова „актуална тема” така, както отказах да го правя, когато баща ми почина. Не се нуждая от публичност. Който трябва – знае. Бъдете здрави!”, написа Ева след интервютата на мащехата си, която е жадна за внимание.

Източник: Уикенд