Бояна Шарлопова вероятно никога няма да престане да скърби за мъжа си Стефан Шарлопов – бизнесменът, който почина внезапно преди 5 години. От този момент, привлекателната блондинка дори не е и поглеждала друг мъж.

В последно време обаче все повече се носи слуха за наличие на нова любов в живота й, вероятно заради фотоса, който Бояна показа наскоро. На снимките тя се показва заедно с майка си, тръгнали очевидно към плажа, за да се насладят на лятното слънце и заредят с витамин Д. Името на мъжа, който ги придружава не е ясно, но клюките твърдят, че той е новият й партньор.

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но... СНИМКИ

Бизнесдамата, която след смъртта на съпруга си пое управлението на хотелиерската му империя, често привлича погледите със своята безупречна и привлекателна фигура и секси излъчването си. Въпреки че скоро тя ще навърши 47 години, изглежда на не повече от 34-35. Шарлопова има и атлетичен партньор, работещ като шофьор и телохранител, но те все още не разкриват публично връзката си, споделят запознати.

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но... СНИМКИ - Снимка 2

Според източника, сексапилната блондинка често пътува с новия си партньор на скъпи и екзотични почивки, които финансира тя, и точно това води до напрежение между нея и дъщерята от предишния брак на Стефан Шарлопов. Наскоро двете жени официално поделиха бизнес империята на Стефан.

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но... СНИМКИ - Снимка 3

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но... СНИМКИ - Снимка 4

Източник: blitz.bg