Биячът, който всява страх у цял Перник, също е бил пребит. Това се е случило в полицейския арест, където 19-годишният младеж се намира в момента.

Васил Михайлов, който е син на зам. окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, е бил смлян от бой в килията си. Извършител на грандиозния побой е бившият боксьор и настоящ автокрадец Боци.

Според слуховете поръчители на побоя над „татковото леке” са надзирателите в затвора, които не можели да го понасят. От самото начало Васил се правел на велик пред тях, заплашвал ги, че ще намери къде живеят и ще дойде да се разправи лично с тях, както и че ще поръча да ги уволнят.

Васил имал претенции да му дадат телефон и да не настаняват роми при него. Това още повече вбесявало надзирателите.

Боци се разправил с младежа за около 10 минути. Още щом влязъл в килията му, той го почнал с юмруци и ритници. За отрицателно време го направил целия в кръв, поради което прокурорският син трябвало да бъде откаран в болница.

Припомняме, че Васил Михайлов, който е все още ученик, вся ужас в цял Перник с побоищата си над различни хора. Той нашумя главно след побоя над бившия футболист Румен Андонов, но след това се оказа, че срещу него има оплаквания от 2 години насам.

„Тати” винаги измъкваше сина си, докато в един момент действията на Васил станаха медийно достояние. Чак тогава прокуратурата се задейства и го прибра в ареста. Неотдавна той беше пуснат под домашен арест, но след като сам призна, че не го спазва и ходи по барове, бе върнат зад решетките.

Въпреки че се правеше на велик, след като го пребиха зверски, прокурорският син започнал да се моли на баща си да намери дебели връзки, за да го изкара на свобода.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд