Оказва се, че ексфутболистът Ваня Джаферович е готвен за водещ на „Сървайвър“ от 2 години.

 

Още преди две години лицето на риалитито на 5 от общо 6-те излъчени до момента сезона Владо Карамазов отбеляза, че е заподозрял, че готвят футболиста за негов заместник.

 

Ваня Джаферович готвен за водещ на „Сървайвър“ от 2 години

Двамата били в отлични отношения, когато заминали за Филипините, където бе заснет 6 сезон. Идилията обаче продължила само седмица, след което Карамазов млъкнал и повече не продумал на Джаферович. Това продължило до края на снимките.  

 

В разгара на снимките на последния излъчен до момента „Сървайвър“, Карамазов усетил, че това е последният му сезон в риалитито. За никого не е тайна, че той е обвързан с екипа на Евтим Милошев, който е правил всички излъчени до момента издания, с изключение на първото, което бе заснето от Слави Трифонов.

 

След като станало ясно, че риалитито ще има нов продуцент, това автоматично означавало и нов водещ. Тогава на Карамазов му просветнало, че всъщност онлайн рубриката, която Джаферович водил, докато били на Филипините, е била репетиция за ролята на водещ на риалитито.

За Карамазов това била достатъчна причина да прекрати всякакви отношения с футболиста.

 

Макар, спазвайки традициите Карамазов да пожела успех на наследника си, не скри, че няма представа защо е бил уволнен.

Феновете му изпаднаха в дълбока скръб. Масово твърдение е, че това е било най-доброто лице за шоуто и едва ли някой ще може да го замести достойно.

 

Много от зрителите дори се заричат, че занапред няма да гледат риалитито не само заради смяната на водещия, а и заради това, че „Сървайвър“ пожълтя тотално, което обезсмисля първоначалния му замисъл.

Източник: Уикенд