Актрисата Ваня Цветкова твърди, че не помни да е била щастлива в любовта. Тя изживява болезнено отношенията с всеки един от мъжете по пътя си. Споделя, че никога не са я обичали така, както е искала, нещо повече – предизвиквали са я да ги мрази.

 

Единственият мъж, на когото е фанатично вярна, това е синът й Павел. Той е високо оценен компютърен експерт и от години обгрижва майка си, осигурявайки й охолен бит – от огромна къща до покриването на сметки и данъци.

 

Ваня Цветкова от години не работи, синът й я издържа

Проблемите й с мъжете тръгват още от баща й, който се дистанцира от нея доста рано. Може би това е и причината, поради която винаги е търсила мъже, които да я закрилят.

Световноизвестният руски ас Инокентий Смоктуновски е първият, който й разкрива чувствата си, но пък за сметка на това е много по-възрастен от нея.

Следва Огнян Купенов, с когото играят във филма „Лавина“. Другият влюбен във Ваня Цветкова непреодолимо и невъзможно е Владо Пенев.

 

Самата тя никога не се е смятала за кой знае каква хубавица, нито пък за фатална изкусителка. Тя е категорична, че жените трябва да обичат със сърцето си и да избират съпруг с разума си, тъй като всички други варианти „унищожават живота“.

За съжаление обаче е твърде далеч от осъществяването на собствения си принцип.

 

Това е и една от причините, поради които и до днес избягва детайли за бившия си покоен и единствен съпруг Павел Дойчев – каратист, каскадьор, кадър на ДС, контактьор с други планети. Отначало й се струва, че е всеотдаен мъжкар, но по-късно споделя, че всичко това е било илюзия. Докато си даде сметка обаче забременява.

 

Тя напуска Дойчев, когато е сигурна, че може да изхранва сама себе си и сина си. Душевните й дами в САЩ обаче са не по-малко разтърсващи от тези на героините й. работи като крупие, но това не е нейното и няма общо с вътрешния й свят. Не се впечатлява дори, когато Арнолд Шварценегер и други знаменитости сядат на игралната маса.

 

Години по-късно заклеймява Дойчев като човек, на когото не може да се разчита и уточнява, че е доволна от развода им. Дори и през ум не й минава да се ангажира с подпис втори път. В заключение посочва, че винаги е готова да плати за своята независимост със самота.

Източник: Уикенд