Стилистът на хайлайфа - екстравагантният и неподражаем Валентин Кулагин е известен с болезнения си перфекционизъм. До скоро той прилагаше маниакалния си артистизъм върху безбройните нашенски и международни звезди, които се възползват от услугите му. Е, следновогодишно явно е дошло време да допълни уникалния си личен имидж с чисто нова усмивка, видяха наши репортери.

 

Редакцията ни научи, че Кулагин си е направил много модерната процедура-бондинг, за да се сдобие с искрящо бяла фасада, която да допълни звездният му аутфит.

 

Както и друг път сме споменавали, клиниката е собственост на бившият рапър и настоящ бизнесмен- Иван Главчев, по- познат, като Ванко 1.

 

Ванко 1 върна усмивката на Валентин Кулагин

Изглежда, че денталния бизнес на Ванко 1 върви много добре, тъй като елитната клиника под тепетата продължава да трупа известни личности в портфолиото си от пациенти. Сред нейните редовни пациенти са Благой Георгиев, еротичната актриса Диана Габровска,  Наталия Гуркова, голяма част от звездите на Алфа Мюзик, както и множество модели и инфлуенсъри.

 

Столичните клюкари пък тръпнат в очакване колко дълго гримьорът ще се радва на ослепително бялата си усмивка, предвид заканите на Тони Стораро да му избие зъбите заради пиперливи реплики, изречени по негов адрес. Ние вярваме, че чисто новият бондинг ще накара Кулагин да си отваря устата само по хубави поводи, вместо да се заяжда наляво и надясно. Или пък да приеме разпрата с широка душа и още по-широка усмивка, която благодарение на Ванко 1 и лекарите в клиниката е още по-очарователна.