Явор Бахаров вече е открит наркоман. Ако преди от срам казваше, че само си е дръпнал по някой джойнт на купон, сега вече не може да спре зависимостта си от наркотиците.

Няма и как да е другояче, при положение че не прави опити. Актьорът е на 37 г., но се друса от цели 20 години.

Явор станал наркоман още в гимназията. Започнал с марихуана и постепенно преминал към по-тежка дрога.

След като го приемат в НАТФИЗ, Бахаров успява някак да спре тежките наркотици, като се счита, че за това му е помогнал брат му Захари. Марихуаната обаче остава в живота му и до днес.

В последните 3 години Явор Бахаров бе хващан няклко пъти пиян и дрогиран зад волана. Последно преди дни той е бил спрян от катаджии на главния път София – Варна около Велико Търново. Отказал да даде проба за алкохол и дрога и поради това полицаите му свалили рег. номера от автомобила и му отнели шоф. книжка за 2 години, а него отпратили с такси до София.

На актьора обаче вече все по-малко му пука за всички наказания, които му възлагат. Досега той трябваше да е влязъл в затвора, особено след случая в Банско, но продължава да бъде третиран като някой над закона.

Очевидно, докато не убие някого, както стори Георги Семерджиев, няма да влезе зад решетките. На всичкото отгоре, с цялата си наглост, Явор продължава да твърди, че няма да спре тревата, защото тя му помагала да бори стреса и високото кръвно налягане. Той е достигнал до цели 5 джойнта на ден, което значи, че почти не изтрезнява.

Източник: Уикенд