Динко Вълев, който се спаси на косъм от гибел и едва не остана парализиран, след като 150 килограмова стрела на кран се стовари върху него в Девня, сега има нови ядове. Сериозни при това.

Самият той алармира в мрежата, че след инцидента в крака му се е образувал тромб, който е подул крайника му и изпитва силни болки и дискомфорт. И малките знаят колко опасни могат да бъдат тромбозите, но шокиращото е, че ямболията е решил да се прави на мъж и да се лекува сам.

Той написа пост в мрежата, в който пита как се премахва тромба и обясни, че сам си инжектира фраксипарин. "Аз го бия, но кракът се подува още и боли", написа Вълев, искайки съвет.

Разбира се, всички що-годе адекватни потребители го посъветваха моментално да бяга на лекар, тъй като положението може да бъде сериозно, а тромбът да тръгне нагоре или да запуши важна артерия.

"Не се самолекувай, луд ли си?! Това е адски страшно и веднага трябва да отидеш да те видят", казват му мнозина, но има и такива, които тръгнаха да му изписват рецепти по свое усмотрение.

Знаем, че Динко го раздава наперен като не спираше да повтаря, че друг на негово място е щял да даде фира, но той е от камък и се е оправил.