Дерматологична грешка накара Силвена Роу да изпищи на умряло и да се хване за главата. Известната кулинарка се слави със страстта си, както към здравословното хранене и живот, така и към подобренията в лицето и цялостната визия.

Поради тази причина тя се решила и на корекция на устните, но без да предполага, че уж специалисти ще я превърнат в "маймуна". При това в Дубай и то срещу солидно заплащане от нейна страна. Впоследствие се наложило спешна корекция на корекцията, сподели самата Роу.

"Ужас, ви казвам! Ужас и безумие! Отидох за красота, излязох Баба Яга! Е, мерси, но не искам да съм Баба Яга, нито маймуна! Аз съм жена след 40 години, която желае просто да поддържа добрия си и здрав ви. Затова и винаги съм залагала само на лекия и естествен филър в по-забележимите бръчки и в устните", каза Силвена.

Тя сподели и че не се бои да говори, както за сполучливите интервенции, така и за гафовете, които не са изключени в дерматологията. "Правя го, за да съм в помощ на по-възрастните, зрели дами, които не бива да се оставят на случайността. Всеки е добре да се стреми да удължи максимално дълго своята си младост", убедена е кулинарката.

Силвена отдавна се хвали, че е от така наречените био хакери, които се борят по естествен начин със старостта.