Симона Радева, която се прочу с прозвището полицайката – боклук, се сети да мисли за последствията от престъпните си действия. Тя е една от помогналите на Георги Семерджиев да прикрие следите си след двойното убийство, което извърши на бул. „Черни връх“ в столицата. През лятото на миналата година той прегази с „Ауди“ тип джип 26-годишната Христина Дилева и 22-годишната Хариет Стефанович.

Симона и колегата й Мирослав Якимов са първите, които се отзовават при Семерджиев. Вместо да го задържат, те му помагат да заличи следите. Поради това днес и двамата са дисциплинарно уволнени от МВР и срещу тях са повдигнати обвинения в съда.

По всичко личи, че те ще отидат в затвора. Делото не върви добре за тях, а и те нямат аргументи да се защитят, пък и лъжесвидетелстванията им само утежняват положението им.

Според някои източници Радева вече се стяга за затвора и била в ужас да не я насилват вътре, защото се считала за много красива, а и млада. Затова започнала да се моли на Бог пребиваването й зад решетките да е безпроблемно.

Интересно как всички престъпници стават много набожни, когато се стигне до съд. Хора като Радева обаче трябва да са наясно, че друг съд ще е много по-болезнен за тях и той ще дойде в едно друго измерение.

Разбира се, Симона надали вярва в духовния свят. Тя ясно е показала дотук, че се интересува само от пари. Именно заради пари е помагала на изрода Георги Семерджиев.

Системата в МВР обаче е прогнила не от вчера. Вътрешният министър Иван Дерменджиев разкри, че цели 38 полицаи са били уволнени в последните месеци. Причината е огромната корупция, която властва в полицията.

Симона Радева може да лежи до 10 г. в затвора. Това означава, че най-хубавите й години ще преминат зад решетките, което е един вид възмездие, защото това, което извърши, е изключително срамно.

Лошото е, че полицайката – боклук дори не се разкайва, а се моли само за да облекчи положението си. Ако се разкайваше, нямаше да лъже в съда. Именно заради лъжесвидетелстването й присъдата й може да стане по-голяма.

Източник: Dir.bg