Феновете на Мария Цънцарова ликуват – 3 години след подписката им, че я искат като водеща на „Тази сутрин“, желанието им се сбъдна. Устатата водеща ще води заедно със Златомир Йочев. Очевидно това е отчаян опит на медията да вдигне рейтинга на сутрешния си блок, който изостава значително от този на Нова тв.

 

 За да се случи с това, Цънцарова се разделя с предаването „Тази неделя“, което водеше заедно с Петя Дикова. Тази промяна е довела и до чувствително увеличение на заплатата й. за ставането й в 4.30 ч. през делничните дни, медията ще й плаща 20 бона на месец.

 

През 2020 г. Цънцарова си спечели сериозна фенска маса с нахаканото си поведение и острия си език, докато интервюираше гостите на сутрешния блок по време на отпуските на тогавашния  титуляр Антон Хекимян. Веднага, след като арменецът се върна от морето, ръководството на bTV бе залято с искането той да бъде отстранен, а мястото му да бъде заето от Цънцарова.

 

Увеличиха драстично заплатата на Мария Цънцарова

Три години след петицията нахаканата Цънцарова сяда до изключително сдържания и обран в поведението си Златомир Йочев. Хекимян смята, че двамата ще бъдат страхотен екип, допълвайки се взаимно. И макар Йочев да е едно от най-харесваните лица в ефира на bTV, това далеч не може да се каже за колежката му Цънцарова – именно острият й език и безкомпромисен маниер в работата й спечелиха симпатии в началото, но след това постепенно направиха зрителите резервирани. Според много от тях Цънцарова е твърде напориста и дори нахална. Казано с други думи – това, което харесваха в нея в началото, днес ги дразни. Това е и причината за коментарите им, че е твърде лансирана от шефовете и нито едно важно събитие не минава без нея, а вече ще им се наложи да я гледат и всяка сутрин.

 

Тя неведнъж е споделяла, че обожава работата си и тази й любов й дава стимул да върви напред. Не е тайна обаче, че тази й отдаденост към работата, й костваше разпада на семейството й и тя се раздели с бащата на двете й деца, който е голямата й любов от ученическите години.

Източник: Уикенд