Виртуозният кулинар Ути Бъчваров признава, че  покрай инфлацията и той като стотици хиляди българи е станал много по-пестелив в личния си живот. Споделя, че отдавна е отминало времето на разкоша, когато не обръщал внимание на светеща цяла нощ крушка.

 

За себе си казва, че винаги спазва постите – и Коледните и Великденските. Не е от хората, които се чувстват прецакани, че няма да могат да плюскат свинско, дори напротив – спазва постите с удоволствие.

 

Разкрива, че е отслабнал и като доказателство посочва, че миналогодишните му есенно зимни дрехи вече са му големи. Не се е теглил, но според него се е доближил до заветните 120 килограма. Твърди, че се чувства лекокрил и за всички онези, които ще кажат, че 120 килограма си е доста солидно тегло, бързаме да уточним, че имаше време, в което Ути тежеше 150 кг.

Издава, че ежедневно кара колело с децата поне по 40 минути.

 

Разкрива, че е голям карък и да не е голословен допълва, че преди време отишли с приятели за риба и още с отпиването на първата глътка бира го ужилила оса по езика, и започнал да се подува. За негово щастие наблизо имало лекар, който веднага му поставил нужната инжекция. В противен случай всичко можело да завърши фатално.

Източник: Уикенд

Ути Бъчваров разкри тайната на отслабването си