Фотограф се размина като по чудо с няколко тупаника от Ути Бъчваров. Готвачът за малко да му посегне, когато фотографът, впечатлен от случайната среща с него, извадил фотоапарата и решил да нащрака няколко кадъра, докато пресичал кръстовището на бул. „Дондуков“ и ул. „Раковски“.

 

Едва стъпил на тротоара, кулинарят хвана за врата беловласия репортер и буквално го завъртял като пумпал. Мъжът изобщо не очаквал такава реакция и попитал какво става, а Ути на свой ред го попитал той ли да му каже какво става. След това го принудил да изтрие снимките, без да се обяснява, за да не се разправят.

 

Пресичащите наоколо не можели да проумеят какво се случва и как изведнъж хрисимият на екрана Ути Бъчваров се превърнал в истински звяр, докаран почти до истерия.

Фотографът се обяснил, че устройството му е старо и няма как да изтрие снимките, тъй като са на лента. Готвачът на свой ред поискал да се увери, но фотографът отказал.

 

Ути Бъчваров нападна папарак на улицата

Тогава Ути го сграбчил за рамото и настоял да отидат на друго място, където да се разберат. В крайна сметка възрастният фотограф успял да се измъкне при зелен светофар, а Ути дълго гледал подире му, наметнал огромна рекламна торба на рамо, пълна с хранителни продукти.

Източник: Уикенд