Роденият под името Даниел Йорданов тр@нсджендър си пати сериозно от липсата на всякакви морални ценности и възпитание. Емили Тротинетката, както е известен този урод през последните години, ще лежи в затвора цели 5 години.

Същата съдба чака Тодор Огнянов – Тошо Куката и Петко Атанасов – Чеченеца. Пловдивският районен съд разглежда случая им като хулиганство от най-тежък тип, за което се предвижда до 5 години лишаване от свобода.

Причината за твърде тежките санкции е, че гаврата на тримата изроди е с момче със специални потребности. Това увеличава тройно вината на извършителите.

Един от полицаите, разследващи случая, разкри пред медиите, че задържаните са го направили за пари и слава. Те са очаквали сериозни финансови постъпления в интернет от този клип, както и да станат разпознаваеми за цяла България.

Чеченеца и Куката именно така се издържат. Те са доста популярни сред подрастващите между 10 и 18 г. Дори често били канени като гост изпълнители на детски рождени дни и други събития. По този начин си докарвали по 5 бона месечно и живеели охолно.

Случаят с Емили е малко по-различен. Тя не се ползва с толкова фенове заради смяната на пола и безумията, които извърши по магистралите, след което й лепнаха прякора Тротинетката. Издържа се от инвалидна пенсия, за което разкри бившият й годеник Тихомир Рангелов.

Всъщност Тишо също е заплашен от влизане зад решетките. Той също е на клипа и макар да не участва в униженията, се смее заедно с всички, поради което в момента го разследват.

На всички тези морално деградирали хора им предстоят години на сексуални насилвания в затвора. Макар агресията да не е нещо добро, може пък така най-после да се замислят какво са причинили на околните.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com