Уредите на Gorenje правят живота ти по-лесен и приятен! Вземи сега пералня, сушилня и комбиниран уред с 5 години гаранция и множество страхотни функции, за да се погрижиш за дрехите си подобаващо!

 

Пералнята GORENJE WNA84AWIFI е с впечатляващите 1400 оборота, енергиен клас А, 15 програми, LED-дисплей, инверторен PowerDrive мотор, умно Wifi управление, както и функциите SteamTech, SterilTub, SoftSound, AddClothes, ExtraHygiene, както и защита от деца и ниско ниво на шум. Всичко това, само в Техномаркет може да бъде закупено на цена от 699 лв., или за 21.55 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

Сушилната машина GORENJE DHNE83 пък в новата дигитална брошура на търговската верига идва за 869 лв., с цели 100 лв. намаление, или за 26.79 лв./месец на изплащане с 48 вноски.  Тя е с енергиен клас А+++, 15 програми, функция против намачкване на дрехите, Auto Drain, Air refresh, АutoDry и ExtraHygiene и осигурява перфектно изсушаване, а дрехите излизат почти готови за обличане. 

 

Комбинираната пералня със сушилня GORENJE WD2A164ADS/A предлага отлично изпиране и изсушаване само с един уред и то на изгодната цена от 949 лв., или за 29.26 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Капацитетът на пране е 10 кг., а на сушене - 6 кг., оборудвана е с 15 програми, отложен старт, инверторен PowerDrive мотор, SteamTech, програма за ефективно премахване на петна Power JetWash, QuickWash 15', анти алергенна програма и ниско ниво на шум за едно тихо и чисто изживяване.