Ивелина Чоева и Сашо Кадиев са в Малта!

На почивка в Малта отпрашиха Сашо Кадиев и изгората му Ивелина Чоева. Двамата постнаха кадри от пътуването си, което първоначално трябвало да бъде до Венеция, но там вече били ходили. Мамин Сашко обаче, както го наричан и с което той явно се гордее, си защити прозвището за пореден път. Близки до двойката разказаха, че вместо той да глези далеч по-младата си приятелка, тя лигави него.

"Хич да не й завиждат на Ивелинчето и да не злобеят, че Сашо я води в чужбина. Нещата изобщо не стоят така. Тя си плаща всичко като поп, че и отгоре дава. Двамата винаги си делят парите, ако щете и за сметките в ресторантите. Ива работи и печели пари, но това няма значение, явно Сашко не смята, че като мъж, трябва да издържа жената до себе си", коментират източниците.

И припомнят история, която втрещи всички в недалечното минало, когато двамата били в заведение с приятели. Когато трябвало да си ходят и да оправят сметката, Кадиев преспокойно наредил на Чоева да се бръкне и да я плати, защото не си бил взел никакви кинти. Е, коя жена ще търпи това, ако не е лудо влюбена?!

Да не говорим, че Сашко нито за миг не си е помислял да изневери на най-голямата си страст - геймърството и играел на игрички до късни доби. Същото правеше и с бившата си жена, докато не се парясаха взаимно. "Жената си иска вниманието, а не да дундурка ахмака до себе си. Докога ли ще го глезоти Ивелина, тя си знае", клатят глави източниците.