Надрусаната лигла, която заличи от този свят актрисата Виолета Донева, се оказва, че е била изтървана като възпитание от родителите си. Това става ясно от снимките, които излязоха на бял свят.

По всичко личи, че Ивет Стайкова се е отдала на пороците далеч преди да убие баба си. Вижда се, че идеализира Злото, тъй като на една от снимките носи дяволски рога. Освен това на доста снимки прави гримаси, присъщи за зли създания, най-вероятно с оправданието, че се лигави.

Внучката на жертвата доказва статуса си, че е бисексуална, със снимки, на които се целува и с момиче, и с момче. Влечението към собствения пол в сексуален аспект се счита за грях, тъй като то не води до крайната цел на един сексуален акт, а именно възпроизвеждането.

Само за месец Ивет Стайкова се превърна в една от най-омразните личности в България. Различни хора я обиждат, псуват и дори проклинат в социалните мрежи. Всички я считат за изрод, който е заличил баба си, което е самата истина.

Къде са били родителите на това момиче, за да видят, че дъщеря им се друса и мърсува с мъже и жени, а е още ученичка?! Това, че е нямала контрол като дете, не оправдава Ивет. Много деца са разглезени като нея, но не стават убийци.

Това момиче, което към днешна дата спокойно може да се нарече изчадие на ада, с цялата си наглост претендира за излизане от затвора. Та тя закла баба си с толкова много прободни удари, души я и на практика поруга всичко свято, а иска да не лежи в затвора.

По снимките се разбира за пропадналия живот, който това момиче е водило. В него е имало цигари, дрога, много секс най-вероятно и всичко това, когато си само на 18 г.

След такова престъпление вече е ясно – Злото е превзело нейната душа, още повече че не се покайва истински дори, а го прави само за да избегне затвора. Сега въпросът е ще получи ли адекватно наказание за това злодеяние или нашето правосъдие ще остави още един убиец на свобода.

Източник: ПИК