Емили Тротинетката вече горчиво съжалява, че толкова се напъваше да е известен/на през последните години. То не беше смяна на пола, смяна на името, препускане през магистралата и какво ли още не, само и само да я/го забележат.

Хора като Даниел Йорданов обаче се самозабравят. Гаврата с болното момче в мол в Пловдив му/й излезе твърде скъпо.

Емили се намира в полицейския арест в момента, където се чувства отвратително. На последния процес тя/той/то трепереше и ридаеше от стрес и уплаха.

Kliuki.bg успя да се сдобие със снимки на Емили зад решетките. Можете да видите страха в очите му/й.

Уникални СНИМКИ на Емили Тротинетката в ареста! Без храна и вода, с две крадли ромки

На всичкото отгоре трансджендърът бил подложен на жестоки условия. Храната и водата не стигали за нищо, а и малкото, което имало, го взимали две ромки, които лежали за кражба и се запознали с Тротинетката.

Бившият възлюбен на Емили Тихомир Рангелов разкри, че тя/той/то има 50% ТЕЛК и е много зле с психиката, затова няма да издържи в затвора. Има сведения, че вече си е посегнал/а на живота.

Уникални СНИМКИ на Емили Тротинетката в ареста! Без храна и вода, с две крадли ромки - Снимка 2

Според други данни пък Даниел е с шизофрения от малък и това е причината да си смени пола, но след като стана момиче, продължи да харесва жени, което изглежда доста налудничаво. Насила се направи лесбийка.

Припомняме, че съдебните власти разкриха, че Емили, Куката и Чеченеца може да лежат в затвора от 3 до 5 години. И всичко това бе направено от тях, за да придобият пари и слава. Слава придобиха, но да те мрази цяла България не е най-приятната слава.

Източник: Crimesbg.com