25-годишният изверг Кристиан Николов, който уби по особено жесток начин журналиста Милен Цветков, в момента се намира в общежитие за престъпници, където ще остане една седмица за адаптация, преди да постъпи в Софийския Централен затвор за период от 6 г. Присъдата му е 9 г., но от нея ще се приспаднат 3-те години в ареста.

Като типично мамино синче - леке, и Кристиан получи закрилата на майка си в затвора. Тя е похарчила много пари, за да осигури на сина си безпроблемно пребиваване зад решетките.

Десислава Пашева е раздала огромни пачки както на директора на затвора, така и на наетия от нея бодигард. Емил Милев ще пази Кристиан срещу заплащане.

В затвора той е известен като Емо Крокодила, който излежава 17-годишна присъда за въоръжен грабеж. През 2010 г. той открадна 135 000 лв. от инкасо в банка в „Люлин“, София.

Освен всичко друго Кристиан ще бъде настанен в кралска килия, в която съкилийник ще му бъде престъпник от групата на Емо Крокодила. В килията ще има всичко, което го има в квартира навън – телевизор, хладилник, маса, столове, две легна и какво ли още не.

Проблемът пред Николов е, че той ще излезе през 2029 г., докато неговият закрилник Емо трябва да излезе през 2027 г. Тоест в последните си 2 години в пандиза Кристиан ще остане без своя бодигард, но най-вероятно тогава майка му ще подкупи друг затворник да го пази.

Две деца останаха без своя баща заради един лигльо, който не прави разлика между добро и зло. Той ще си живее царски през следващите 6 години, докато близките на Милен Цветков повече никога няма да го видят.

Изключително нелепа присъда. Тя е дори под минималната за умишлено убийство, която е 10 години. Няма да е изненадващо, ако извергът Кристиан излезе на свобода още след 3 години за добро поведение. Това вече ще е върхът на падението в нашата държава.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com