Актрисата Лара Златарева става звезда още в 7-и клас, когато е избрана за водеща на предаването „Милион и едно желания“, откъдето идва и прозвището й Кака Лара.

 

Наскоро тя отбеляза рождения си ден. Щастлива е от това, че отново се е върнала на сцената, която е нейно призвание. Противно на очакванията на мнозина, тя не е от купонджиите, които отбелязват шумно рождените си дни.

 

Тв водещата Кака Лара: Мисля се за малка, а гоня 50 години!

Относно подаръците, хората от близкото й обкръжение винаги я питат какво иска, но тя никога не казва, защото в момента не се сеща за нищо. По-късно се сеща за нещо, но пак не им казва.  Никога не си е пожелавала някакви страхотни подаръци.

 

Като най-тъжни моменти в живота си определя загубата на близки хора. Като най-щастлив пък посочва раждането на Март.

Твърди, че старостта не я притеснява, докато не се погледне в огледалото. Научила се е да се харесва такава, каквато е. Категорична е, че след 5 години се вижда още по-сладка отсега.

 

До неотдавна смятала, че хората ударили петдесетака, трябва да си гледат телевизия, внуците в парка и да стоят по-дистанцирано от младите. От висотата на 49-те си години обаче признава, че ще замълчи и допълва само, че се чувства като на 14. Чуди се дали не е лудост това, че се мисли за малка, а гони 50-те.

 

Много добре помни как е похарчила първия си хонорар от БНТ в размер на 100 лв. Сложила го в предния джоб на гащеризона си, след което отишла да пие кафе с приятелки в т.нар. английски двор на медията. Отива до тоалетната, която е с клекало и когато откопчава горната част на гащеризона, хонорарът й пада в тоалетната.

 

За нея любовта безспорно е нещо, което ако нямаш си половин човек. Истинска опора е да знаеш, че си обичан, за да можеш да правиш всичко, което те вдъхновява. Категорична е, че любовта нито е художествена измислица, нито нездравословна лудост, напротив – тя е опората, без която сме изключително лабилни.

Източник: Уикенд