Българска туристка се оплаква в социалната мрежа за високите разходи, които е платила за морската си почивка в Созопол. Тя е публикувала видео обръщение в "ТикТок", а никнеймът й е @alexandrinapopova, там тя споделя негативното си изживяване.

Жената разказва, че вече от три дни е в една от най-желаните черноморски дестинации, но въпреки настаняването й в апартамент на приятел и не плащайки нощувки, почивката й е излязла златна. Тя признава, че винаги е била привърженик на мотивирането на хората да останат и почиват в България и да се доверят на родното Черноморие, но тази година определено е останала разочарована.

Туристка изплака: Не идвайте в Созопол, ще цакате по 30 лева на ден за паркинг!

Туристката разкрива, че имат сериозни проблеми с паркирането на колата, когато отиват на плажа, тъй като трябва да заплащат 10 лева за паркинг. Също така, вечерните часове в града се изисква абонамент за паркирането, който им струва между 10 и 15 лева. А в събота, поради незабелязване на забранителна табела за паркиране, те били санкционирани с 82 лева.

Именно този забранителен знак стана повод за разследване от страна на една от националните телевизии и задаването на неудобно въпроси на кмета и на други служители на общината.

Така туристката изразява своето неудовлетворение от скъпите разходи, които е платила по време на престоя си в Созопол, докато се надявала да си почине безплатно, на гости.

Източник: lupa.bg