Според старите лъвове от политиката, докосвали се до аферата, всичко стартира когато Хубавото Наде се записва да тренира таекуондо при Трактора. Басейнът „Спартак“ се превръща в декор на интимностите между двамата.

 

Мълвата носи, че хитрият Алексей дори се подсигурил със записи с креватните изпълнения с Надка, с които я държал в шах в продължение на години. Дори често споменавал пред приятели, че си забравила бикините в колата му.

 

Първият съпруг на Надежда – Камен Михайлов разбрал за забежките на жена си и веднага поискал бракът им да бъде прекратен. И без друго определяли отношенията си като хладни и като „коалиция на принципна основа“.

 

Факт е, че Алексей Петров завзема първите ключови позиции именно по времето на СДС – тогава застрахователното му дружество се сдобива с лиценз за дейност. Според слуховете именно тогавашната външна министърка успява да му уреди партньорите от Израел, с чиято помощ на практика стартира „Лев Инс“.

 

Трактора бил любовник на Надежда Михайлова

Трактора не забравил този жест и верен на принципите си винаги да урежда своите любовници на високи постове, както направи с Ива Павлова, Трактора ходатайствал Надежда Михайлова-Нейнски да бъде кандидат за президент на СДС и ДСБ на изборите през 2011 г.

 

За целта използвал чисто ченгеджийска схема за натиск – шефът на предизборния щаб на СДС Борис Марков бил поканен на среща от Михаил Михайлов, бивш шеф на пресцентъра в кабинета „Костов“ и бивш агент на VI-то управление на ДС.

 

Разговорът трябвало да се проведе в ресторант на столичната улица „Славянска“. Още с влизането си в заведението, Марков се озовал очи в очи с Трактора, който седял сам на маса и пушел пура. Били само двамата в цялото заведение, нямало нито един друг клиент.

 

Когато Алексей попитал дали Надежда е кандидат за президент на СДС, Марков му отговорил, че решението не е еднолично и тя е един от кандидатите. Било му показано обаче, че именно тя трябва да е този кандидат. Така Марков уведомил още същия ден лидера на сините Мартин Димитров за организирания капан и натиска в подкрепа на Михайлова-Нейнски. След проведен разговор между ръководството на СДС, тя вече не била сред основните кандидати.

Източник: Уикенд