След като през април Тони Димитрова изгуби баща си, тя още страда. Сигурна е обаче, че родителите й не биха искали да рухне и заради това се опитва да продължи напред, но не успява да се пребори с мъката. Припомняме, че тя погреба майка си през 2016 г., а през 2020 г. коронавирусът отне и живота на брат й.

 

Тони Димитрова: В момента съм като ранена птица

Обикновено това, което е разклащало живота й до момента, са нейни лични трагедии, свързани със семейството и близките й.

Не крие, че в ученическите си години послъгвала родителите си. Най-често ги лъжела, ако имала някоя двойка по математика, но те винаги я хващали, защото много ходели по родителски срещи.

 

Тони Димитрова е от хората, които никога не се обиждат от критики, но и не обича да бъде хвалена, така са я учили родителите й. Макар постоянно да получава комплименти, никога не се е взимала твърде на сериозно и не се е надигала от това.

 

Още я проверяват от НАП като физическо лице след подадения срещу нея сигнал. Владислав Славов бил лицето, което подало оплакването срещу нея. Тони Димитрова обаче е категорична, че то е пълно с лъжливи твърдения. Преди 2 месеца давала обяснения и в Комисията по дискриминация заради неговите глупости и измислици.

Въпреки всички мръсотии, които й е направил, Тони Димитрова няма никакви намерения да се разправя с него и е убедена, че животът ще го осъди достатъчно жестоко.

 

По повод твърдението, че мъжът в живота й е известен бургаски лекар, Тони посочва, че й е писнало от измислени сензации и допълва, че д-р Мирослав Обрейков е неин голям приятел и отличен хирург. Именно той бил човекът, върнал баща й два пъти обратно към живота.

Източник: Уикенд