Христина или Тита, както е псевдонимът й, се прави на божа кравичка с това мило личице, но истината е, че живее в престъпен свят. Около нея са само хора, лежали по затворите, което не говори добре за певицата.

Преди няколко години се оказа, че бащата на Тита Милен Пенчев върти далавери в НОИ. В ролята си на директор там той е отпускал пенсии с фалшиви документи срещу заплащане. Делото срещу него върви и до днес.

В любовта певицата също е сякаш на ръба на закона. ММА боецът Недко Недков, който топлеше леглото й месеци наред, е осъждан и е лежал на топло, а причината е зверски побой.

Най-обигран в далаверите обаче изглежда зетят на Тита Валентин Христов. Той е съпруг на сестра й Десислава.

Вальо е арестуван заради схеми с трафик на бежанци. Той е бивш митничар. След като през 2015 г. напуска „Гранична полиция“, остава близък с началника си Антон Мирков, който се предполага, че му е помагал за прекарването на бежанците през Малко Търново.

От този трафик Валентин Христов станал истински богаташ. Печалбите му били толкова големи, че не се налагало да работи нищо. Той се занимавал с уреждането на подкупите на граничарите.

За да ги прикрие, той е отворил малка бензиностанция, която представя като източник на доходите си. И там обаче се замеси в скандал, тъй като е обвинен в контрабанда на гориво.

Интересно как Тита, която се прави на добричка и миличка, има такива хора около себе си. Това говори, че се преструва на нещо, което не е.

Източник: Уикенд