Лена Бориславова се радва на семейно щастие с избраника си Миро Иванов, но съвсем не така стоят нещата в родната й къща. Оказва се, че баща ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват заедно, а таткото на Лена дори има нова жена до себе си, която е завел на романтична почивка във Венеция.

Впечатление прави, че явно родителите на Бориславова не са запазили съвсем топли отношения, защото дори не са приятели в социалните мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя единствено самостоятелни снимки и такива с двете си щерки, но продължава да се представя с фамилията на своя съпруг. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на голяма датска спедиторска фирма за превозване на различни товари.

ТИХОМЪЛКОМ: Родителите на Лена се разведоха

Здравко с новата си изгора

Бащата на Бориславова пък е бизнесмен. Той е собственик на две дружества – „МЛ-92“ ЕООД и „МЛ-98“ ЕООД, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с различни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации и редица други. Здравко участва още и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции, пише Ретро.

ТИХОМЪЛКОМ: Родителите на Лена се разведоха - Снимка 2

Лена Бориславова упорито се опитва да крие семейството си от общественото любопитство, насочено към нея и личния ѝ живот в последно време. Тя не споделя снимки с роднините си с изключение на по-малката си сестра Маргарита, която е лекар по професия и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък бившата говорителка на Кирил Петков показа по случай погачата на новородената си дъщеря Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе направен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче присъствали само жени, както повелява традицията.

Източник: lupa.bg