Лияна имала връзка с наркобоса Фалконети преди 25 години. Двамата имали бурна връзка, даже мислили за сватба. Той бил разведен със съпругата си. Но когато тя разбрала, побесняла от ревност и отрязала насила косата на певицата.

Братовчедката на Константин твърди, че не е знаела с какво се занимава гаджето й. За неин огромен ужас той издъхва в ръцете й на 28 февруари 1997г. Тя изпада в такъв шок, че седем месеца не излиза от дома си. Осмелила се един единствен път, когато тайнствена жена й се обажда, че трябва да говори с нея. Доверила се и излязла до близкото заведение, но през цялото време се страхувала за живота си.

Тенденцията продължава: И Лияна остригана насила

Три жени я поканили в колата, за да поговорят. Младата тогава певица не се поколебала да влезе. Те се оказват мъчителките й в последствие. Едната била бившата съпруга на Фалконети. Дори я заплашили с убийство, ако се съпротивлява.

Започнали да я разкарват по заведенията на София. На всяко място рязали по педя от косата й и я хвърляли в тоалетната. Лияна кротко се подчинявала, понеже я заплашили, че ако се съпротивлява ще замине  и главата й.

Отрязали дългата й коса чак до ушите. Певицата стояла месеци заключена вкъщи, накрая близките й я пращат на психотерапевт.