В първия епизод на завърналото се куиз шоу „Стани богат“, Наум Шопов и годеницата му Теа се изложиха много здраво. Двойката участва благотворително, но се затрудни още на първата серия елементарни въпроси. Двамата се спънаха на въпроса за 200 лева, тъй като не бяха чували за групата „Ийгълс“ и култовата им песен „Хотел Калифорния“.

И двамата не знаеха правилния отговор, но налучкаха случайно.

 

Инфлуенсърите не бяха чували също така и за композитора Ференц Лист, както и за Франц Лехар. Изненадаха се и от факта, че Бела Барток е мъж, а всички ударения на имената на композиторите бяха грешни. Зрителите пред екрана се чудеха за коя личност става въпрос и се запитаха дали са расли в гората.

 

„Тези са толкова задънени, че няма накъде, язък за дядо му и за баща му! Цялото предаване е тотал щета!“, възмущават се зрители в социалните мрежи. Те смятат, че са успели да се справят само благодарение на Наум, а жена му е абсолютно посредствена кифла, която не можа да изнесе и едно име правилно на въпроса за пианистите и композиторите.

Разбира се Наум също отнесе критики в социалните мрежи за това, че не е прихванал нищо от познанството си с Евгени Генчев.

 

„За мен по-голям срам от Наум няма. Завършил е медицина и зарязал всичко, не практикува, за да е инфлуенсър. Снима 2 месеца „Ергенът“ като има по една реплика на откриване и една на закриване при церемонията на розата. Теа просто го придружава всяка година и си плажува жената за сметка на предаването. Даже и гласува предния сезон в Бодрум на нашите избори. Това е работа-мечта, особено за Теа. Два сезона в Бодрум, трети в Гърция. Съсипа се от работа тази жена“, осмиват ги в социалната мрежа Фейсбук.

 

По време на предаването стана ясно нещо любопитно – Наум не е в добри отношения с баща си Христо Шопов, който се отрече от сина си заради инфлуенсърството. Ники Кънчев го попита „Как е татко ти?“, а Наум се направи на разсеян и не му отговори нищо. Водещият обаче не се усети и продължи да говори за бляскавата кариера на актьора от „Страстите Христови“, докато срещу него настана неловко мълчание.

Източник: Уикенд