Нагледен пример как “Добрите сили” ще се борят с пътните хулигани даде мускулест здравеняк в карирана риза, за когото се знае, че е личният шофьор на кандидат-кмета Васил Терзиев. Татуираният гард е назначен от бизнесмена-политик за да го вози в ултра скъп джип Порше Кайен с регистрационен номер CB 5163 TB, застрахован в “БулИнс”. Баровското возило е лимитирано издание, в сиво-черен цвят, с безумно скъпа бяла кожена тапицерия на седалките и волана.

Вместо да шофира сам, както правят държавниците в цивилизования свят, Терзиев е наел цяла рота горили, които не само го разхождат из София с джипа, но и го охраняват от народната любов.

Татуиран гавазин вози Васил Терзиев в чистак ново “Порше”

Нашите папараци сгащиха Поршето му да лети с мръсна газ на оживен столичен булевард. След бесния дрифт шофьорът наби рязко спирачки и от задните седалки изскочиха трима огромни мъжаги, с вид на четирикрилни гардероби, които поеха в неизвестна посока. Минути по-късно се изхлузи и шофьорът, облечен в тясна риза на каре, под която надничаха пандизчийски татуси. Същият субект беше забелязан многократно през лятото да варди шефа си по време на партийни сбирки и срещи със симпатизанти. Точно така го разпознахме и установихме, че Поршето се ползва от кандисат-кмета.

Татуиран гавазин вози Васил Терзиев в чистак ново “Порше” - Снимка 2

Наемникът погледна нещо по страничното огледало, след което се метна отново в мощния звяр и отново с неприлична за градските условия скорост подкара Поршето в неизвестна посока.

Два дни по-рано кандидат-кметът на ПП, ДБ и “Спаси София” написа дълъг статус в социалните мрежи по повод зверската катастрофа, в която загина 15-годишният Филип в центъра на София. Тогава Терзиев увери, че щом седне на кметския стол ще сложи край на войната по пътищата с адекватно видеонаблюдение, маркировка и общинска охрана.

Татуиран гавазин вози Васил Терзиев в чистак ново “Порше” - Снимка 3

Явно трябва да започне борбата с пътните хулигани от собствените си платени горили, които юркат скъпия му джип така, сякаш столицата им е бащиния, коментираха гневни софиянци.

Източник: crimesbg.com