Таня Боева сподели, че е била жертва на психически и физическо тормоз и съжалява, че е мълчала. Боева е била принудена да напусне дома си заради насилието, на което е била подложена. Дори трудно е успяла да съхрани психиката си след преживяното.

„Беше голяма грешка, че мълчах цели 5 години за насилието над мен“, признава певицата. А на въпроса дали зад тормоза стои бившият й съпруг, тя отговоря многозначителното „над 10 човека са въвлечени в тази история, те са посочени в прокурорско постановление и няма да ги цитирам в момента“.

Изпълнителката на фолк хита „Лошо момче“ изпитвала страх в себе си от това, че обществото може да не е разбере и да я обвини за преживяното. Тя дори е била заплашвана от близки на тогавашния си съпруг, че разрушат репутацията й.

Кошмарът започна през 2017-та година, когато хора започнали да я заплашвали на улицата и да нападат дома й. Откраднали й колата и дори й подхвърлили наркотици. Тогава Таня Боева разбира, че дори и да си известен това не те предпазва от психически и физически тормоз.

Таня Боева 5 години търпяла тормоз от мъжа си

Този период е бил много тежък за нея, тъй като е била извадена от нормалната си среда на живот. По принуда напуснала дома си и усетила, че е в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха се справили физически и психически.

Певицата споделя, че Стара Загора е наситена със случаи като нападението над Дебора. Боева е осъзнала, че не трябва да мълчи за случващото се, защото не малко хора са в нейната ситуация. Осъзнала, че мълчанието й единствено води до потулване на случая.

Към момента фолкдивата е щастлива в обятията на новия мъж до себе си, което й се отразява и положително на кариерата на изпълнител.

Източник: Уикенд