Известният астролог Тамара Глоба е готова с прогнозата си за идните месеци и за цялата есен. По нейни думи идват много щастливи дни за представителите на няколко знака.

Астроложката е категорична, че планетите и звездите обричат на финансов успех хората, родени под три знака.

Според нея дъжд от пари буквално ще окъпе представителите им и безмерното щастие ще е неделимо от ежедневието.

Първи в списъка са хората, родени под съзвездието Овен. По думите й богатството ще е свързано с техни близки роднини или родители. Вероятно те ще получат финансова подкрепа от тях или ще получат голямо наследство.

Тамара Глоба вещае тлъсти пачки за 3 зодии

Следващият знак в списъка, който ще подобри значително финансовото си състояние, е Телецът. За родените под този знак есента ще бъде наистина щастливо време. Техните мечти ще се сбъднат и всичките им планове ще се реализират с лекота. Във финансов план няма да имате никакви проблеми. Обречени сте на значителни печалби.

За Близнаците, за разлика от Телците, парите няма да падат от небето. Това обаче не означава, че би чакат малко финансови възможности. Идването на есента ще ви донесе много работа и печалби. Разбира се, ще се наложи да се потрудите, за да получите впечатляваща награда, но ви гарантираме, че ще бъде много сладка.

Източник: jenata.blitz