Съществуват не малко спорове относно достоверността на хороскопите, но не и за тези на доста известната астроложка Тамара Глоба. Нейните прогнози са били изпробвани от много хора и отдавна са доказали изключително високите нива на точност.

Тамара Глоба: 3 зодии ще се къпят в пари през юли

Тя е готова вече с прогнозите си за си за месец юли. Според нея той ще бъде интересен и изпълнен с добри събития, положителни промени и нови възможности.

Тамара Глоба: 3 зодии ще се къпят в пари през юли - Снимка 2

Овен:

Имате риск от загуба на надеждата за добри отношения в семейството. През този месец е много важно да поддържате връзката и да прекарвате повече време с любимите си хора.

 

Телец:

През юли ще изпитате желание да се заемете с нещо ново. Отдайте се на това удоволствие, дори ако е само мимолетно хоби. Това е най-доброто време за осъществяване на вашите планове, всичко ще бъде лесно.

 

Близнаци:

Плановете ви за ваканция може да се провалят. Не трябва да се тревожите много за това, защото няколко седмици по-късно пак ще се насладите на прекрасна почивка, просто имайте търпение.

 

Рак:

Ще усетите специална наслада към живота. Докато другите се оплакват от него, вие ще имате възможността да се насладите на всеки лъч от слънцето през този юли.

 

Лъв:

За лъвовете настъпва период, в който ще имат желание да променят живота си коренно към по-добро. Със сигурност ще се появят идеи, които ще бъдат подкрепени от вашите приятели и семейство.

 

Дева:

През юли може да се сблъскате с изневяра, затова е най-добре да отидете на почивка само с половинката си. В края на пътуването ви отношенията с вашия партньор ще се променят към по-добро по начин, за който дори не сте и мечтали.

 

Везни:

Тези, които не ви разбират от последните месеци, ще променят мнението си благодарение на едно събитие. Не бъдете арогантни не изпускайте своя късмет.

 

Скорпион:

Очаква ви финансов ръст, ако сте готови да жертвате почивката си, за да изпреварите конкуренцията. Всички усилия, които полагате, ще се отплатят трикратно.

 

Стрелец:

Очакват ви домашни затруднения. Опитайте се да решавате всичко тихо и дипломатично, за да не се разрастват дребните конфликти в сериозни проблеми.

 

Козирог:

Самотните Козирози през юли ще се сблъскат със съдбовно запознанство. Ще бъде любов от пръв поглед, така че трябва да бъдете внимателни в избора си, за да разберете кой точно е човекът.

 

Водолей:

Ако сте работили здраво през предходните месеци, сега е време да си починете добре. Този месец ще бъде много успешен за тези от вас, които са стартирали нова работа или са се ангажирали с нов бизнес.

 

Риби:

В период трябва да бъдете много внимателни в избора на свои съмишленици. Трябва сериозно да преосмислите целите си в живота, за да не се отклоните от правилния път.

 

Източник: blitz.bg