Бракът на Кирил Петков и канадката, станала негова съпруга преди цели 22 години, Линда Петкова, явно е пред окончателния си разпад. За това говореха мнозина и то отдавна, но днес вече има и реални снимкови доказателства. А именно - екс премиерът свали от пръста си брачната халка, с която не се разделяше доскоро.

Свърши се: Бракът на Кирил Петков и Линда се разпадна, останалото е фарс! (екс премиерът свали халката - СНИМКИ)

Виждаме го на фотоси със семейството, на морето дори, където пръстенът - обет за вярност, е на ръката му. От известно време обаче той го е свалил доброволно и това означава много. Странно е, но халката продължава да бъде носена от жена му. Линда Петкова не се е отказала от нея и я носи дори на работа, където бърка и меси сладкишите си.

Свърши се: Бракът на Кирил Петков и Линда се разпадна, останалото е фарс! (екс премиерът свали халката - СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че двамата имат три дъщери и се влюбват, когато Линда е още на 18 години. Две години по-късно се женят, а тя е вече бременна с първата им рожба. Близки до Петков разкриха, че жена му още го обича, но проблемите идват от негова страна.

Заигравките и прекалената близост с палавата Лена Бориславова бяха от най-голяма вреда за семейството на Петков, а съпругата му издържа героично на целия медиен натиск и унижение от тази ситуация. Защото, колкото и да отричаха, Лена и Киро бяха хващани в реално "странни" моменти на близост.