Славена Вътова дори не подозира, че до дни целият й свят ще рухне. Мъжът й Юлиян Цолов крие от нея, че ще влезе в затвора.

Причината е, че Юли е изпечен мошеник, който няма нищо общо с богаташа, за когото се представя. Истината е, че дължи 700 000 лв. на измамени от него хора.

Цолов е успял да натрупа тази огромна сума с фалшиви и лъжливи обяснения на клиенти на компанията, за която работи. Те плащали за поддръжка и управление на сайтовете, но Юлиян отклонявал една трета от всяко плащане към собствената си банкова сметка.

Схемата му се разкрила случайно от излъган клиент, който се усъмнил, че получава две фактури за една услуга и проверил въпроса. За чист пред закона, Юлиян пускал фактури, надявайки се, че това ще го измъкне от съдебни действия.

В момента бащата на двете деца на Славена Вътова го грозят от 3 до 10 години затвор. Той все още не е казал нищо на жена си, надявайки се, че все пак няма да лежи зад решетките.

Истината е, че Цолов е от така нар. фалшиви богаташи. Всичко, което има, е на кредит или от заеми, незаконни сделки, схеми и далавери. Така години наред е осигурявал охолния начин на живот на Славена.

За последно Юлиян прибегнал до услугите и на лихвари, само и само жена му да не разбере какви ги върши. Той живеел напълно фалшив живот, правейки се на велик, а всъщност бил обикновено момче с големи мечти.

Господ обаче си знае работата. След като Вътова търсеше богаташ, който да я издържа, сега си получи заслуженото. Следващия път може и да помисли, преди да се омъжи за първия, който парадира с пари.

Източник: Уикенд