Ако не друго, на прокурорския син няма да му се налага да работи още много години, защото държавата ще го храни в Централен софийски затвор. Няма изгледи да излезе скоро от там, след като бяха повдигнати още обвинения срещу него.

Васил Михайлов е бил уличен в побой над В. В. на 12.05.2022 г. в близост до детска площадка в Перник. Установено е, че обвиняемият не е бил предизвикан по никакъв начин, но е причинил средна телесна повреда на главата на жертвата, като е отправил заплахи преди това.

Прокуратурата му е повдигнала ново обвинение и то е за нанасяне на побой по хулигански подбуди, вследствие на който има средна телесна повреда. Това е поредното обвинение срещу сина на прокурор Бисер Михайлов.

Той вече има цели осем обвинения и ако за всяко едно бъде осъден по 2 години, както може да се случи по закон, ще лежи цели 16 години.

Според последните информации престоят на 19-годишното „леке“ зад решетките се е превърнал в кошмар. Васко се е превърнал в новата жена на затвора. Понеже бил най-младият, който не е ром, едрите и здрави мъжаги го обожавали и често го навестявали в килията му.

Всичко това се случва с благословията на надзирателите, които ненавиждали Михайлов – младши. Преди да се започне тормозът над него, младежът заплашвал всичко живо, че ще го пребие, убие и направи какво ли не с него. Така на практика сам предизвикал „ощастливяването“, което сега му се прави.

Източник: Dir.bg