Слави Трифонов се почувствал адски зле и се наложила спешна помощ!

На системи, близо шест часа, е бил Слави Трифонов. Това се случва след продължителното му интервю преди ден, в неделя, пред журналиста Константин Вълков. Знаем, че след като официално напусна коалицията, той реши най-сетне да проговори реално, а не да пише в мрежата, както досега. Е, това обаче изигра зла шега на здравето му.

Още след първия половин час от разговора с Вълков, Дългия помолил да прекъснат за кратък отдих и настоял да привършат по-бързо като цяло. Това обаче не се случи, а Слави изглеждал все по-изморен и слаб. В някои моменти в самото интервю личи, че едва седи на стола и има нужда да си почине.

Трифонов едва дочакал края на разговора, когато неговите хора го взели с автомобила и го отвели в дома му. Там бил повикан екип на спешна помощ и Слави бил поставен на системи и вливки, които да го закрепят. Това отнело около допълнителни шест часа, но после той се почувствал вече значително по-добре, разкриват източниците.

Знаем, че от много години насам със Слави се случва нещо лошо, което му пречи да живее нормално. Мнозина твърдят, че става дума за коварна множествена склероза, но самият той така и не е изяснил точната си диагноза, а предпочита да пази мълчание.