Едва започнала, новата година донесе нова порция проблеми на звездното семейство Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Композиторът-легенда се е подхлъзнал на поледицата, образувала се из столичните улици и тротоари след големия сняг, в резултат на което контузил сериозно крака си.

 

Маестрото е гневен най-вече на себе си, че изобщо е излязъл в хлъзгавото и студено време. Инцидентът се е случил в столичния квартал „Лозенец“, където живее звездното семейство в последната година и половина, след като продаде бохемския си просторен апартамент на централния булевард „Витоша“.

 

Заради счупването на крака Стефан Димитров е трудноподвижен и се наложило да направи сериозни промени в графика си – отложил отдавна планирани делови срещи и не се появил на културни събития, на които бил поканен. В последните дни той почти не излиза от дома си.

 

Когато му се налага да посети травматолога си за консултация, се подпира на патерицата си, придружен от съпругата му Богдана Карадочева. В последните дни Кралицата на шансона се е превърнала в нещо като негова лична асистентка – дава му кураж и се старае всячески да улесни ежедневието му. Придружава го и на всяка визита при лекаря.

Източник: Уикенд