Актьорът Станимир Гъмов не може да скрие гнева си от това, че „някакви пуйки, които си снимат ц*ците и сутиените“ го наричат колега.

 

Мечтае си за момента, в който интернет ще спре и всички инфлуенсърки ще станат чистачки.

По темата с Диана Димитрова, Гъмов е категоричен, че тази случка по никакъв начин не касае актьорската гилдия. Според него има много по-важни неща, случващи се около българските актьори. Категоричен е, че него лично Димитрова не го интересува по никакъв начин, пък ако ще и сама да се удря.

Споделя, че до такава степен вече му е писнало от тази тема с Диана Димитрова, че му идва да признае, че той я е набил, макар никога в живота си да не е посягал на жена.

 

По отношение на министъра на културата Велислав Минеков, Гъмов твърди, че дори не знае в момента кой отговаря за него. За бившия пък казва, че ако му шибне един тупаник от просто Наско ще стане малко по-сложен Наско.

Гъмов не крие, че безхаберието към българската култура е абсолютна низост, която не може да го остави безразличен.

 

Никога досега не е съжалил, че е станал актьор, дори и по време на пандемията. Отказва обаче да посочи дали му се е наложило да изтегли заем през това време, за да може да си плаща сметките.

Това, което иска да му се случи през 2023 г. е да има сила да промени глупаците, но е наясно, че няма как да се случи. В себе си не иска да променя нищо.

 

Определя се като най-щастливият човек на света, работещ със страхотни колеги и пълнещи залите. Твърди, че има най-прекрасното семейство и приятели.

Източник: Уикенд

Станимир Гъмов: Жалко е, че някакви пуйки, които си снимат ц*ците и сутиените ме наричат колега!