Черна прокоба е надвиснала над семейство Гущерови, разказват запознати с не особено чистите им бизнес дела. От началото на годината върху тлъстите плещи на наследника Християн се стоварили тежки дългове и той бил буквално изгонен заедно с жена си Светлана и трите им деца от луксозния палат в Бояна, защото вече не смогвал да плаща безумната ипотека.

 

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит

Свикналият на неприлично разгулен живот баровец и разглезената му съпруга се били изнесли под наем и треперели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това обяснява защо Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома си, а рекламира произвежданите от нея пижами само чрез най-верните си дружки. По думите на няколко особено близки до г-жа Гущерова бръмчалки, тя през ден получавала паник атаки от ужас, че скоро няма да има пари за силикон и филъри, с които през месец тунингова промененото си до неузнаваемост лице и тяло. Клюкарките редят, че тя вече започнала да се оглежда за нещо по-перспективно, макар желаещите да дундуркат три чужди деца не били кой знае колко.

 

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит - Снимка 2

Свекърът Добромир Гущеров също не можел да помогне на младото семейство, т.к имал собствени бизнес ядове. Говори се, че таткото направил няколко неуспешни сделки във Виена, заради които се върнал с няколко милиона назад и сега гледал да спаси собствената си кожа. Да не говорим, че втората му жена не отстъпвала на Светлана по харчове и била същинска прахосмукачка за долари и евро. За капак старият богаташ трябвало да издържа и доведена щерка, която също като снаха му е на постоянен абонамент при пластичните хирурзи.

 

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит - Снимка 3

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит - Снимка 4

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит - Снимка 5

Свърши ли приказката на Светлана Гущерова, се питат в родния хайлайф. Търговищката разбивачка на семейства в последно време не спря да дърпа дявола за опашката, парадирайки с парите на семейството, което я прибра по милост. Тя не спря да навира в очите на изнемогващите българи скъпите си парцалки, екзотични почивки и безумни разкрасителни процедури. Повярва си, че е ударила шестица от тотото, но в скоро време май ще трябва да си припомни как се пере на ръка, злословят врагините й от лекия жанр.