Коко Динев е баща на Ивон и бе задължително да е до нея!

Абитуриентският бал на Ивон Динева - щерката на Коко Динев и на Анелия, мина преди дни. Разбира се, изтекоха снимки от него - както на красивата абитуриентка, така и на тържеството в ресторанта, с множество гости и яко музика. Едно нещо обаче направи и продължава да прави силно впечатление. А именно - таткото на Ивон, вторият по важност човек в живота й, липсва.

Да, Коко Динев е като сублимирал и го няма на нито един от фотосите или видеата. Въпросът е защо?! Анелия винаги е казвала, че е в добри отношения с Динев и двамата редовно обсъждат постъпките, решенията и бъдещето на общото им дете. Затова е твърде нелогично да повярваме, че именно певицата не е поканила бившия си на бала на Ивон.

Малката също е близка с баща си, но как ще бъде оттук насетне, не се знае - именно заради това му значимо отсъствие. Близки до Анелия са убедени, че пръст в тази работа има новата жена на Динев, която му роди поредното чедо. Тя опитвала да го държи далеч и от Анелия, и от Емилия, съответно и от наследниците им.

Коко Динев отдавна престана да се появява в светското общество, той се оттегли в Сандански и именно там живее с новото си семейство. Но все пак това бе най-важния ден на Ивон от раждането й до момента и според болшинството потребители в нета е престъпление да го пропуснеш. Освен ако не е било крайно наложително.