Мечтата на хиляди мъже у нас - Николета Лозанова си намери майстора в лицето на бившата си и настояща единствена любов - Ники Михайлов. Макар да има дете от Валери Божинов, плеймейтката не спира да се кълне, че сърцето й винаги е принадлежало само на вратаря.

Помним пищната приказна сватба на Лозанова и Божинов, която се състоя дори на два пъти - веднъж в София и веднъж на Бора Бора. НиЛо определено си пада по показността и булчинските рокли, а с Николай са заедно от години и все още няма нито пръстен, нито чатлак за такъв...

Мнозина се питат защо и коя е причината и ето, че тя най-после излезе на светло. Оказа се, че Михайлов не предложил, нито ще предложи брак на изгората си, макар да е луд по нея, заради това, че баща му Боби Михайлов не я понася! Това разкриха официално близки до вратаря, който обожава татко си и не смее да му се противопостави за нищо.

"Ники е отгледан от баща си, само той се е грижил за него, когато майка му ги е изоставила и затова го гледа като Бог. Трепери над него и няма да направи нищо, което би разочаровало Боби. А кой знае защо, може би заради многобройните изцепки в миналото на Лозанова, Борислав не я харесва и не смята, че е добра партия за сина му. Може би това е и причината да не бързат с дете", разкриват източниците.

Други обаче са на мнението, че Ники Михайлов не постъпва като истински зрял мъж и поведението му към Николета е срамно. Но явно тя толкова го обича, че е готова да живее и без брак, само за да е с него.